Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Deron Williams: Ne zaslužujem poziv na All-Star

Razigravač Brooklyn Netsa i njihova prva zvijezda, Deron Williams, bio je kritičan prema svojim igrama te je izjavio kako ne pripada među All-Star igrače.

Netsi su s omjerom pobjeda i poraza 22-15 na četvrtoj poziciji Istoka, ali ono što ih još više veseli je podatak da trenutno imaju upisanih šest pobjeda u nizu. U svih tih šest pobjeda vrlo dobar bio je upravo Williams koji je prosječno bilježio 19,5 poena i 8,3 asistencije po susretu. Nakon što su prije početka sezone doveli Joea Johnsona u Netse, čelnicima i navijačima ekipe narasle su ambicije koje “pucaju” na sami vrh. Od početka sezone Netsi nisu igrali dobro, no u novoj godini imaju sve pobjede i čini se da stvari sjedaju na svoje mjesto.

Unatoč dobrim igrama, trostruki All-Star i razigravač Netsa Deron Williams smatra da on osobno može i puno bolje igrati.

“Mislim da trenutno postoji nekoliko igrača koji igraju bolje od mene”, priznao je Williams na pitanje treba li on dobiti poziv na All-Star utakmicu. Ako nastavi s ovakvim igrama vjerojatno će ga treneri izabrati za nastup na toj revijalnoj utakmici, ali gotovo je sigurno da neće biti među starterima, jer njih biraju navijači, a prema dosadašnjim glasovima daleko ispred njega su Rajon Rondo i Dwyane Wade, koji će vjerojatno popuniti dvije bekovske pozicije Istočne konferencije.

Možemo spomenuti kako će početne postave Istoka i Zapada za All-Star susret, koje biraju navijači diljem svijeta, biti objavljene ovoga četvrtka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE