Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Deron Williams neæe napraviti isto što i Howard

Razigravaè i prva zvijezda New Jersey Netsa, Deron Williams nalazi se u istoj situaciji kao i Dwight Howard prije nekoliko dana, ali neæe ponoviti njegov postupak. To se odnosi na produžavanje ugovora na još jednu sezonu, što je Howard napravio.

Juèer je završio prijelazni rok u NBA ligi, a sve su oèi bile uprte u najdominantnijeg centra NBA lige, Howarda koji je odluèio ostati u Orlandu do kraja ove i sljedeæe sezone. Njegov ugovor traje do kraja sljedeæe sezone, ali mogao je na kraju ove raskinuti ugovor i postati slobodan igraè, što neæe napraviti jer je juèer potpisao papire kojima se odrekao te opcije.

Williams neæe slijediti Howarda, on æe raskinuti ugovor prije posljednje godine i ovo ljeto æe postati slobodan igraè. Èelništvo Netsa æe imati velik zadatak pronaæi pojaèanja koja bi uvjerila Williamsa da æe se Netsi moæi boriti za naslov u bliskoj buduænosti. Ukoliko to ne uspiju, Williams æe potpisati za neku drugu ekipu u kojoj æe imati više šansi “ganjati” naslov prvaka.

Veæ duže vrijeme za ljeto i potpisivanje slobodnih igraèa pripremaju se Dallas Mavericksi koji æe pokušati svim snagama dovesti Williamsa kad postane slobodan igraè. Oni se nameæu kao prvi favoriti za njegovo dovoðenje, ali još ima dosta dugo do ljeta i sve opcije su moguæe. Vjerojatno æe se i Portland ukljuèiti u borbu za njega, jer su juèer napravili nekoliko razmjena koje su imale samo jedan cilj, oslobaðanje prostora pod salary capom.

Netsi se trenutno nalaze na 12. mjestu Istoka s 15 pobjeda i 29 poraza te još uvijek imaju šanse za ulazak u doigravanje, iako je to teško ostvarivo. Williams ove sezone prosjeèno postiže 22 poena (najviše u karijeri) i 8,1 asistenciju (najniže od njegove rookie sezone)

Latest Posts

NE PROPUSTITE