Tuesday, March 21, 2023

ZADNJE OBJAVE

Deron Williams organizira timske treninge Netsa

Zvijezda Brooklyn Netsa Deron Williams ovoga je ljeta dobio velika pojačanja za lov na naslov prvaka, te se od njega očekuje da bude vođa te momčadi. S tim ciljem odlučio je organizirati treninge za igrače Netsa u Los Angelesu.

Netsi su bili najaktivnija momčad ovoga ljeta te su doveli Paula Piercea, Kevina Garnetta i Jasona Terryja iz Bostona te slobodne igrače Andreija Kirilenka i Alana Andersona, dok je ugovor produžio Andray Blatche. Ovim potezima Netsi su postali među glavnim kandidatima za naslov prvaka, ali to moraju pokazati i na parketu.

Kako bi se što bolje pripremili za novu sezonu, Deron Williams odlučio je okupiti svoje suigrače u Los Angelesu gdje će narednih tjedan dana zajedno trenirati. Do početka trening kampa (1. listopad) organizacija Netsa ne smije organizirati treninge, no igrači mogu to učiniti samoinicijativno, što je Williams i učinio.

Iako se ekipa nalazi u Brooklynu, Williams je odlučio da mjesto treninga bude Los Angeles jer Paul Pierce živi u tom području, te je tako pokazao poštovanje prema legendi koja će od sljedeće sezone po prvi puta u karijeri nositi dres koji nije zelene boje Boston Celticsa.

Od 15 igrača koje Netsi trenutno imaju pod ugovorom, u Los Angelesu su se pojavila desetorica. Mirza Teletović priprema se za Eurobasket, Tornike Shengelia se oporavlja od ozljede, dok zbog raznih razloga prisutni nisu mogli biti Kirilenko, Blatche i Reggie Evans.

Latest Posts

NE PROPUSTITE