Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Deron Williams ostaje u Brooklyn Netsima

Jedan od najboljih razigravaèa današnjice Deron Williams (28) potvrdio je da ostaje èlan Brooklyn Netsa s kojima æe potpisati petogodišnji ugovor.

Završena je na taj naèin prièa oko jednog od najpoželjnijih slobodnih igraèa na NBA tržištu ovoga ljeta. Williams æe za pet sezona u Netsima zaraditi oko 98 milijuna dolara, a ugovor æe potpisati nakon 11. srpnja kada se službeno otvara tržnica za slobodne igraèe.

Williams je posljednjih dana pregovarao s prvacima iz 2011. godine Dallas Mavericksima, ali na koncu se ipak odluèio na ostanak u Netsima koji su ovo ljeto preselili iz New Jerseyja u New York. Dallas mu nije mogao ponuditi više od èetverogodišnjeg ugovora vrijednog 75 milijuna dolara, što je vjerojatno prevagnulo u odluci trostrukog sudionika All-Star utakmice.

Williams je, podsjeæamo, u Netse došao u veljaèi prošle godine iz Utah Jazza. U prošloj je sezoni u prosjeku ubacivao 21 koš i imao 8,7 asistencija po utakmici.

Dodajmo da su Netsi prije nekoliko dana dogovorili ostanak krilnog košarkaša Geralda Wallacea te dolazak Joea Johnsona, a još se uvijek nadaju da æe uspjeti dovesti centra Dwighta Howarda iz Orlanda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE