Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Deron Williams poèinje pregovarati, prvi na redu je Dallas

Deron Williams, 28-godišnji amerièki košarkaš, vjerojatno je jedan od najboljih aktualnih bekova u NBA ligi, a ujedno je trenutaèno slobodan igraè.

Na draftu 2005. godine Williamsa je kao treæi izbor uzeo Utah Jazz gdje je ovaj odlièni košarkaš igrao do 2011. godine. Potom je prešao u New Jersey Netse (u vrijeme štrajka je nastupao i u Europi, za turski Beºiktaº), ali æe ovog ljeta biti u izlogu, s moguænošæu potpisivanja ugovora s nekim drugim klubom.

Prošle je sezone Williams prosjeèno ostvarivao 21 poen po utakmici, kao i 8,7 asistencija, a pregovore æe poèeti u ponedjeljak. Prvi koji æe sjesti s njim za stol su predstavnici Dallasa, prvaka lige od prije dvije sezone, koji mogu Williamsu ponuditi èetverogodišnji ugovor.

Istog dana Williams bi se trebao naæi i sa èelnicima svog sadašnjeg kluba, danas znanog kao Brooklyn Netsi (oni mu, pak, žele ponuditi petogodišnji ugovor).

Dakako, vjerojatno æe uslijediti i drugi sastanci, jer interesenata za igraèa koji je tri puta igrao na All-Star utakmici, te dva puta bio izabran u drugu najbolju petorku lige, neæe nedostajati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE