Wednesday, September 27, 2023

ZADNJE OBJAVE

Deron Williams potpisao dvogodišnji ugovor s Beºiktaºom

Na svom je Twitter profilu ponajbolji razigravaè u NBA ligi, Deron Williams (27), potvrdio da je potpisao ugovor s istanbulskim Beºiktaºom. Priložio je fotografiju vlastitog parafa na ugovoru.

“Upravo je postalo službeno: odlazim u Tursku, potpisao sam za Beºiktaº”, napisao je razigravaè New Jersey Netsa, koji je tijekom prošle sezone prosjeèno ubacivao 20,1 koš uz 10,3 asistencije.

Potpisao je dvogodišnji ugovor, no on æe se automatski raskinuti u trenutku kada krene natjecanje u NBA ligi, koje æe ove sezone sasvim sigurno kasniti zbog štrajka.

Williams je nedvojbeno najbolji amerièki košarkaš ikadu Europi s obzirom na formu i optimalni fizièki potencijal u trenutku dolaska.

Njegov æe dolazak skupo koštati istanbulski klub, koji je lani nakratko, do ozljede, angažirao veterana Allena Iversona. Za sluèaj da u klubu ostane cijelu sezonu, Williams æe inkasirati pet milijuna eura godišnje plaæe.

U povijesti turske košarke dosad je dva najskuplja transfera realizirao Beºiktaºov gradski rival Fenerbahçe. Za godišnju plaæu od dva milijuna eura igrale su takoðer bivše NBA zvijezde: Hrvat Gordan Girièek i Amerikanac Mahmoud Abdul-Rauf.

Osim plaæe, Beºiktaº æe svojoj zvijezdi za vrijeme njegova boravka u Istanbulu takoðer osigurati luksuznu vilu, automobil i osobnu tjelohraniteljsku službu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE