Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Deron Williams spreman za novu sezonu

Razigravač Dallas Mavericksa, Deron Williams otišao je na operaciju prepona odmah nakon što je Dallas završio sezonu nakon što su izgubili od Oklahome u prvoj rundi doigravanja.

Bilo je malo vijesti o njegovom oporavku od tada, ali je Williams je razgovarao s NBCDFW.com o svom oporavku i sudjelovanju u golf turniru.

Osjećam se jako dobro. Oporavljam se dobro, puno radim posla izvan terena. Nisam još počeo raditi 100%, ali i to dolazi uskoro“, rekao je Williams. „Bit će sigurno spreman kad dođe vrijeme trening kampa. Trčim, skačem pomalo. Ali ne idem punom snagom. Moram čekati do 1. kolovoza za to, da vidim što će reći doktori. Ali nema puno zabrana sada.

Williams je bio slobodan igrač ovo ljeto, ali je pristao na jednogodišnji ugovor kako bi se vratio u Maverickse  u svoj rodni grad.

Williams je htio ugovor na više godina, no ipak je sretan što je ostao u Dallasu.

Sretan sam jer se vraćam. Volio bi da sam izborio višegodišnji ugovor, ali se vraćam na jednu godinu i nadam kako ću moći napredovati za razliku od prošle godine“, rekao je Williams za NBC. „Mislim da ima prostora za puno napretka. Nadam se kako ću ostati zdrav. To je najvažnije, ali sam uzbuđen zbog ove godine i ove ekipe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE