Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Deron Williams: Želim pobjeðivati

Završetkom sezone za New Jersey Netse, zvijezda momèadi Deron Williams postao je slobodan igraè te je iznio svoje planove za buduænost.

Netsi su ove sezone bili jedna od lošijih momèadi, ostvarili su 22 pobjede i 44 poraza. Williams je sezonu završio sa solidnim uèinkom od 21 poena i 8,7 asistencija po susretu. Ponovio je kako æe mu za odabir nove momèadi najvažniji kriterij biti pobjeðivanje, te da postoji moguænost da karijeru nastavi u dresu Netsa.

“Kao prvo i osnovno, želim pobjeðivati”, rekao je Deron. “Otiæi æu tamo gdje budem vidio najbolju priliku za pobjeðivanjem. Znam da možda neæemo osvojiti prvenstvo u prvih nekoliko godina, ali nadam se da æe mjesto na koje odem imati priliku za izgradnjom neèeg posebnog, da æe biti usmjereni prema pravom cilju. Još uvijek razmatram sve moguænosti ovdje. Otišao sam pogledati novu dvoranu i mislim da æe to biti zaista uzbudljiva dvorana. Biti æe to odlièno mjesto za igru. Uvijek sam imao pouzdanja u ovu organizaciju, i kao što sam prije rekao, to što sam postao slobodan igraè ne znaèi da neæu ostati u Netsima.”

Osim Williamsa, o svojoj buduænosti æe razmisliti i novopridošli Gerald Wallace, koji je u 15 utakmica odigranih za Netse ostvario uèinak od 15,2 poena i 6,8 skokova po utakmici. “Ne želim igrati pod jednogodišnjim ugovorom”, rekao je Wallace. “Mislim da mi je najvažnija stvar dobiti solidan ugovor na èetiri ili pet godina koji bi mi pružio stabilnost i moguænost da svoju momèad ili grad nazivam svojim domom.”

Mladi centar Brook Lopez ove sezone je, sprijeèen ozljedom, odigrao samo 5 utakmica uz uèinak od 19,2 poena po utakmici i jasno je dao do znanja da želi ostati u Netsima. “Ovo je mjesto na kojem želim biti”, rekao je Lopez. “Ovdje sam zapoèeo svoju karijeru, uživam igrati za Netse. To je jedina stvar koju znam. Sviðaju mi se svi u ovoj organizaciji. Imam ovdje dobre prijatelje i nemam nikakvih primjedbi za nastavak karijere ovdje.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE