Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose donio pobjedu Bullsima

U Indianapolisu ispred 11.255 gledatelja su Chicago Bullsi pobjedom otvorili  predsezonu. Sa 104:95 pobjedili su košarkaše Indiane Pacers koji nisu mogli raèunati na usluge èak petorice igraèa. Izvan pogona su bili Hansbrough, Murphy, Dunleavy, Watson i Diener.

No, isto tako ni Bikovi nisu igrali u potpunom sastavu, trener Bullsa je poštedio Brada Millera i Kirka Hinricha, a nije mogao raèunati ni na Aarona Graya, Jeromea Janesa i Jannera Parga.

Najbolji novak u prošloj sezoni i (po)najbolji igraè Chicago Bullsa, Derrick Rose odveo je svoju ekipu do prve pobjede u ovoj predsezoni. Utakmicu je završio sa 17 koševa, dok je njegov suigraè, Tay Gibson upisao 2 koša više. Solidnu partiju je odigrao i Loul Deng sa 15 koševa i 5 skokova, a 15 koševa je dodao i John Salmons.

U redovima Indiane se je sa nestrepljenjem èekao debi Tylera Hansbrougha, koji po mnogim prognozama nije tip igraèa za NBA košarku, no njegov prvi nastup na NBA parketima je zaustavila ozljeda nožnog prsta. Glavna zvijezda Indiane, Danny Granger bio je jako raspoložen, i  za nešto više od 25 minuta upisao je 27 koševa, dok je Brandon Rush dodao 13 koševa i 4 skoka.

Kratak pregled utakmice možete pogledati ovdje.

Chicago Bulls æe novi priliku za dokazivanje imati 6. listopada kada ugostoju Sutonov Utah, dok æe današnji gubitnici dva dana kasnije biti domaèin Denver Nuggetsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE