Saturday, November 26, 2022

ZADNJE OBJAVE

Rose i Blanka Vlašiæ zajedno u reklami (video)

Poznati proizvoðaè sportske opreme Adidas pokrenuo je novu reklamnu kampanju nazvanu “all Adidas” u kojoj je jedna od zvijezda i najbolja hrvatska atletièarka Blanka Vlašiæ.

- Advertisement -

Svjetska i europska prvakinja u skoku u vis veæ je dugi niz godina jedna od Adidasovih zaštitnih lica, a u skladu s time se i pojavljuje u novom reklamnom spotu koji ima tri verzije: u trajanju od 30 sekundi, minute te dvije minute. Ova potonja je namijenjena iskljuèivo prikazivanju na internetu, a prve dvije na televiziji i u kinima.

“Kampanja je nazvana ‘all Adidas’ jer pokazuje da, kad voliš sport, neovisno o kojem se radi, daješ cijeloga sebe u to”, stoji u priopæenju poznatog proizvoðaèa.

Glavne sportske zvijezde reklame su nogometaš Barcelone Lionel Messi i košarkaš Chicago Bullsa Derrick Rose. Svoje je mjesto u spotu dobio i David Beckham te još nekolicina poznatih sportaša, a Blanka se, u najduljoj verziji, pojavljuje u završnim sekundama u svojoj prepoznatljivoj slavljenièkoj gesti na strunjaèi nakon uspješno izvedenog skoka. Promidžbeni je video režirao Romain Gavras, a u spotu se pojavljuju i glazbene zvijezde Katy Perry i B.o.B.

- Advertisement -

Reklama završava porukom: “Blanka is all in, Messi is all in… Adidas is all in”.

Latest Posts

NE PROPUSTITE