Thursday, July 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose: Ne igram dobro

Nakon što je godinu i pol dana izbivao s košarkaških terena zbog ozljede lijevog koljena, razigravač Chicago Bullsa Derrick Rose je priznao da je odigrao još jednu lošu utakmicu.

“Možete to nazvati kako god hoćete, ali ja znam da ne igram dobro. Trebam nastaviti igrati agresivno i šutirati ono što mi obrana dozvoli. Već sam vam rekao, utakmica gdje će se sve prelomiti dogodit će se, samo je pitanje vremena”, rekao je Rose.

Iako Rose ne vjeruje da su njegove loše predstave u prve tri utakmice regularne sezone zbog dugog izbivanja s terena, brojke govore drugu priču. Sinoć, u porazu protiv Philadelphia 76ersa, je šutirao 4/14, a imao je osam izgubljenih lopti, od toga čak pet u zadnjoj dionici. Rose je igrao odlično u predsezoni, ali je u prve tri utakmice regularne sezone na šutu 15/52.

“Ako se pita mene, ja sam kriv za poraz protiv Sixersa. Izgubljene lopte, promašeni šutevi i loša komunikacija u obrani su moje greške. Ne mogu dočekati da dođem na svoje, ali dotad ne smijem spuštati glavu. Znam da sam previše radio da se vratim, tako da će sve sigurno doći na svoje”, zaključio je Rose.

Trener Bullsa Tom Thibodeau smatra da je razlog poraza i loše igre mali broj minuta koje je startna petorka Bullsa odigrala skupa u zadnje vrijeme. No, Rose je rekao da on ne igra onako kako zna i može, posebno u obrani gdje ga je jučer rookie senzacija Michael Carter-Williams nadigrao te zabio 26 poena, uz 10 dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE