Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose ne isključuje povratak u doigravanju

Razigravač Chicago Bullsa, Derrick Rose, izjavio je u četvrtak na konferenciji za novinare da ne isključuje povratak na košarkaške terene ove sezone ako se dovoljno oporavi od ozljede.

“Ako ću biti zdrav i ako će sve biti u redu, vratit ću se na terene”, rekao je Rose na svojoj  prvoj konferenciji za novinare nakon ozljede koljena u studenom. “Ako mi se meniskus oporavi, naravno da ću igrati. Ali ako baš sve neće biti u redu, i ako se neću dovoljno oporaviti, neće biti potrebe za tim”, dodao je.

Tom Thibodeau je bio nešto rezerviraniji oko njegovog mogućeg povratka već ove sezone za vrijeme doigravanja. “Za mene, on je izgubljen za ovu sezonu. Naravno, nešto se može promijeniti u međuvremenu, ali mi ga želimo potpuno zdravog prije nego što krene naprijed”, priznaje trener Bullsa.

Rose je unatoč ozljedi naglasio da ne smatra da će morati značajnije mijenjati stil igre te da vjeruje da je poseban igrač. “To je način na koji ja igram. Igram košarku na jedinstven način i to ne mogu promijeniti”, govori i dodaje: “Mislim da ljudi vole kako igram. Ne pokušavam nikoga impresionirati kada igram, to je jednostavno moj način. Imam dobar osjećaj za igru i znam da je moja priča daleko od gotove. Znam da nije.”

Podsjetimo, nakon njegove ozljede u porazu protiv Portlanda, Chicago je upisao samo dvije pobjede u šest utakmica. Ova posljednja je bila vrlo uvjerljiva i to protiv aktualnih prvaka, Miami Heata. Joakim Noah je zaključio da je ta pobjeda zasigurno trebala ovoj momčadi da ih napuni samopouzdanjem i da se uvjere da mogu igrati i bez svojeg najboljeg igrača.

Latest Posts

NE PROPUSTITE