Friday, December 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose odradio kompletan trening

Jedan od ponajboljih košarkaša današnjice, ali trenutno još uvijek ozlijeđeni Derrick Rose odradio je u ponedjeljak po prvi put vježbe pet na pet, a to bi prema svemu sudeći mogao biti znak da ga uskoro možemo očekivati na parketu.

Podsjetimo, Rose je polomio ligamente koljena prošle sezone u utakmici prvog kruga doigravanja protiv Philadelphije 76ersa. Iako je sam nedavno izjavio da još nije blizu povratka, trener Chicago Bullsa Tom Thibodeau otkrio je da je njegov najbolji igrač odradio kompletan trening momčadi, te da se nije štedio ni na jednoj od vježbi.

“Radio je sve kao i ostali na treningu. No, nećemo mu postavljati datum povratka. Neka sve ide svojim tijekom”, rekao je Thibodeau.

Bullsi su trenutno na omjeru pobjeda i poraza 30-22, te će prema svemu sudeći i bez njega osigurati doigravanje. Iako je Rose rekao da je spreman propustiti cijelu sezonu, u svrhu da se vrati spreman, nekako sumnjamo da neće zaigrati u doigravanju, odnosno da će propustiti pomoći svojoj momčadi da pokuša ispraviti “pogrešku” iz prošle sezone kada su Bullsi kao broj jedan s Istoka ušli u doigravanje, a ispali u prvom krugu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE