Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose: Oduševljen sam snagom svoga koljena

Nakon sezonu i pol stanke razigravač Chicago Bullsa, Derrick Rose se vratio na parkete. Pitanje je kako će se snaći i hoće li nas ponovno oduševljavati svojim nastupima kao što je to činio prije ozljede koljena koja ga je od košarke odvojila 18 mjeseci.

No, kako je Rose nedavno počeo trenirati jačim intenzitetom otkrio je kako je više nego zadovoljan radom, ali i trenutnom snagom svoga koljena. Prema njegovim riječima odlično se osjećao tijekom trening kampa, ali i tijekom prve dvije utakmice nakon duge pauze.

“Iznenađen sam. Imam mogućnost da izađem da vidim kako sve funkcionira. Naravno da mi je žao što sam propustio toliko dana i toliko utakmica, ali sretan sam što imam ovoliko predsezonskih utakmica, što mi daje priliku da se uigram i popravim kako bih bio što jači”, rekao je Rose o svojem viđenju situacije nakon velike stanke, prokomentiravši i svoju oduševljenost radom svoga tek oporavljenog koljena.

Trener Bullsa Tom Thibodeau je pak odlučio prokomentirati brzinu svoje momčadi, ujedno i Roseovu: “Derrickova brzina je posebna, baš kao i ona Joakima Noaha na njegovoj poziciji. Zato trebamo sada doći do toga, da svatko igra svoj maksimalan tempo igre, tako da mogu igrati zajedno pri tim brzinama. Učine li to što češće, to će biti sjajno.”

Rose je pokazao da se oporavio i s dvije solidne utakmice u okviru predsezone demonstrirao javnosti da nije zaboravio igrati košarku u periodu dok se oporavljao te da je cijelim tijekom svoje rehabilitacije čekao svoj povratak u momčad, ujedno i povratak među kremu NBA košarke.

Latest Posts

NE PROPUSTITE