Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose: Osjećam da sam se vratio

Derrick Rose igra jako dobro u zadnje vrijeme. Nakon All-Star pauze Rose ima prosjek od 26 koševa, 5,7 skokova i 4,7 asistencija. Iako je ovo prosjek iz samo 3 utakmice, opći dojam je da se Rose oslobodio straha od ponovne ozljede i igra puno bolje.

”Izađem na teren i samo igram košarku. Radim sve da bi moja ekipa pobijedila, šutiram izvana, ulazim i probijam, kombiniram svoju igru”, izjavio je Rose.

Ozljedama i operacijama izmučeni branič Bullsa je u predsezoni zadobio ozljedu kosti lica te ga je ta ozljeda usporila u povratku. Sudeći do zadnjim utakmicama, napokon možemo računati na starog Derricka Rosea, koji kada je u formi definitivno može napraviti pomutnju na istoku.

”U ovoj ligi, samopouzdanje je jedna od bitniji stvari za svakoga igrača, a Rose trenutno igra s puno samopouzdanja, to se vidi i po šutevima koje je uzimao i pogađao u zadnjih nekoliko utakmica. Ritam i samopouzdanje su jako bitni, a to Derrick ima”, izjavio je trener Bullsa, Fred Hoiberg koji je očito zadovoljan kako se stvari trenutno odvijaju.

Ovo je svakako dobra vijest za Bullse koji se cijelu sezonu muče s ozljedama. Trenutno su im izvan stroja Butler, Mirotić i Noah. Kada se upotpune mogu i ako Rose ostane u MVP formi onda će borba na Istoku biti itekako zanimljiva.

Latest Posts

NE PROPUSTITE