Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose potrgao meniskus, izvan parketa do kraja sezone

Derrick Rose se nažalost opet ozlijedio. Igrač New York Knicksa propustit će ostatak sezone zbog potrganog meniskusa u lijevom koljenu.

Rose ima 28 godina, a ove sezone je odigrao 64 od 76 utakmica Knicksa. Ovo je još jedna od teških ozljeda u nizu koje je tijekom svoje karijere doživio Rose. Tri puta All-Star i MVP iz sezone 2010-2011 na svom vrhuncu je bio predvodnik Chicago Bullsa koji su se napokon trebali vratiti u vrh lige.

Tada počinju veliki problemi za ovog igrača. 2012 u doigravanju potrgao je ligamente lijevog koljena i onda je propustio cijelu iduću sezonu. Poslije toga je imao potrgan meniskus desnog koljena u prvoj sezoni nakon povratka. Dvije godine trebale su Roseu da se normalno vrati u košarku. Naravno da nije bio na svojoj MVP razini, ali svejedno uspio je biti koliko toliko zdrav.

Sada je doživio još jedan težak udarac. Ove sezone je u prosjeku imao 18 poena, 4,4 asistencija i 3,8 skokova po utakmici. Ovo ljeto će biti slobodan igrač. Težak udarac za Rosea i upitno je kakav će biti povratak poslije ove ozljede, ali nadamo se što bržem i lakšem povratku ovog borca.

Latest Posts

NE PROPUSTITE