Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose propušta prvu polovicu sezone?

Prošlogodišnji najkorisniji igraè regularnog dijela sezone i najbolji igraè Chicago Bullsa Derrick Rose mogao bi propustiti više od pola sljedeæe sezone.

Prema pisanju Chicago Tribunea Rose æe biti izvan terena sve to ožujka. Iako je Rose izjavio kako æe biti dobro, fizioterapeut Bullsa Brian Cole rekao je kako æe trebati 8 do 12 mjeseci od operacije kako bi Rose bio potpuno spreman.

“Hvala svima na podršci, molitvama, porukama i pošti. Cijenim sve što èinite i nadam se brzom povratku. Svaki dan idem na terapije i jedva èekam povratak na teren. Znam da æe biti sve u redu sa mnom. Nadam se da ne navijate samo za moj povratak nego i za Bullse”, izjavio je Rose.

Roseov stariji brat i menadžer, Reggie Rose, odmah je nakon operacije rekao kako æe Rose sigurno igrati sljedeæe sezone te da je najsigurniji povratak predviðen za ožujak.

Nadodajmo kako su danas iz uprave Bullsa potvrdili potpisivanje ugovora s Kirkom Hinrichom. Vjeruje se kako je Hinrich potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 8 milijuna dolara. Hinrich æe odmah zamijeniti Rosea u prvoj petorci, a nakon njegovog povratka vjerojatno æe ulaziti s klupe umjesto Richarda Hamiltona.

Latest Posts

NE PROPUSTITE