Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose traži maksimalan ugovor

Derrick Rose se vratio živ i zdrav u meču protiv Philadelphije 76ersa nakon što je nestao utakmicu prije zbog obiteljski razloga. Tijekom ljeta putem razmjene stigao je u Veliku Jabuku i sezona 2016/2017 mu je posljednja godina ugovora, kojeg je potpisao 2012/2013 na pet godina u vrijednosti od 95 milijuna dolara.

Prema informacijama bliskim nekadašnjem MVP-u, Rose narednog free agencyja ima tendenciju da potpiše maksimalan ugovor koji bi trebao skočiti do 150 milijuna američkih dolara.

No,  Derrickove želje se ne uklapaju u budućnost Knicksa s obzirom na činjenicu da nemaju dovoljno salary capa za potpis velikog ugovora tako da bi mogli Rosea gledati u dresu nekog drugog tima.

Ovosezonske igre Rosea daleko su od njegove MVP razine uslijed mnogobrojnih ozljeda, no očekivalo se da će se vratiti barem na All Star formu, što do sada u sezoni nije pokazao.

Vjerojatno postoji momčad u NBA ligi koja bi ponudila Derricku maksimalan ugovor, no treba biti realan i shvatiti da Rose još uvijek nije igrač tog kalibra.

Latest Posts

NE PROPUSTITE