Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose u Clevelandu

Kao što se i moglo pretpostaviti nakon jučerašnjih napisa – Derrick Rose novi je član Cleveland Cavaliersa.

Obje su strane očito zadovoljne napustile sinoćnji sastanak, a iako još uvijek nisu objavljene službene brojke, vrlo vjerojatno se radi o jednogodišnjem ugovoru vrijednom oko 2 milijuna dolara.

Možemo reći kako su se prošlogodišnji finalisti na neki način počeli pripremati za odlazak Kyrieja Irvinga, koji je prije nekoliko dana izrazio nezadovoljstvo u Clevelandu te zatražio trade.

Rose je najkorisniji igrač lige iz 2011. godine čiji su problemi s ozljedama bezbroj puta opjevani. Prošlu je sezonu proveo u New York Knicksima, no završio ju je već u travnju zbog operacije koljena.

Dotad je na trenutke znao podsjetiti na onog Rosea iz Chicago Bullsa, postizao je 18 poena po susretu uz 47% šuta, no još uvijek daleko od MVP dana kada je tjerao strah u kosti obrambenim igračima diljem američkog kontinenta.

No, kažu da vrijeme liječi sve. Dosta smo se puta uvjerili da to nije slučaj kad su u pitanju sportske ozljede, ali pustimo sad to sa strane i dajmo Roseu još jednu priliku za proboj u sam vrh svjetske košarke. Zaslužio je, zar ne?

Latest Posts

NE PROPUSTITE