Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose u posjeti Zagrebu

Zvijezda NBA lige i Chicago Bullsa Derrick Rose danas boravi u hrvatskom glavnog gradu Zagrebu gdje je posjetio Muzejsko-memorijalni centar Dražena Petrovića, a očekuje ga i otvaranje obnovljenog košarkaškog terena na Tuškancu.

Rose je u sklopu adidasove turneje “D-Rose tour” prvo posjetio Muzej Dražena Petrovića, gdje je održao i konferenciju za medije, nakon koje je s Biserkom Petrović, majkom preminulog Dražena, razmijenio dresove – njoj je poklonio svoj iz Bullsa, a dobio je Draženov iz Netsa s brojem tri.

“Stigao sam u Hrvatsku kako bih se družio s obožavateljima i popularizirao košarku jer to je glavni cilj turneje D. Rose. Veselim se upoznavanju obožavatelja i otvaranju terena na Tuškancu, to mi je velika čast”, izjavio je Rose te progovorio i o hrvatskim košarkaškim legendama. Dražena nije imao priliku gledati uživo na parketu, ali ga je zato puno gledao putem Youtubea. No, puno je više upoznat s Tonijem Kukočem, koji je svoje najbolje dane NBA karijere proveo u dresu Bullsa.

“Toni je znao dolaziti na treninge Bullsa i savjetovati nas. On je sjajan čovjek, njegovi posjeti su od velike koristi i meni i cijeloj momčadi. On mi je dao najbolji savjet, da pričekam s povratkom na teren dok nisam potpuno spreman”, rekao je D-Rose.

Nakon obilaska muzeja Rose se uputio u adidasov shop u Ilici gdje je nastavio druženje s fanovima, a posjetit će i obnovljeni košarkaški teren na Tuškancu te biti “kum” obnovljenog legendarnog terena na kojem će utakmicu odigrati kadetsko-juniorski sastavi hrvatske reprezentacije i KK Cibone, uz vjerujemo nastup Rosea i njegovih domaćina u Zagrebu, Gordana Giričeka i Antonije Mišure.

Latest Posts

NE PROPUSTITE