Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose uspješno operiran

Razigravač New York Knicksa Derrick Rose uspješno se podvrgao operaciji te bi trebao nastaviti s košarkaškim aktivnostima kroz tri do šest tjedana.

Pretpostavlja se kako je Rose na operaciji odstranio dio meniskusa, što je već napravio na desnom koljenu prije par godina, a to bi za većinu igrača već bio znak za prestanak karijere, pogotovo kad uz tu činjenicu ubacimo i onu da je ovo čak četvrta operacija koljena najmlađeg MVP-ja u povijesti otkad se podvrgao onoj kobnoj 2012. godine.

Nekadašnja nada Chicago Bullsa u ovo ljeto ulazi kao slobodni agent, a na pitanje treneru Knicksa, Jeffu Hornaceku o tome hoće li ga vratiti, bivši trener Sunsa odgovorio je:

Nismo još raspravljali o tome. Derrick je odradio neke jako dobre stvari za nas, sviđa mi se način kako ruši protivničke obrane, a u drugom dijelu sezonu počeo se i snalaziti u našem napadu. Šteta što se morao podvrgnuti operaciji, ali vjerujem da će se vratiti. Vidjet ćemo hoćemo li ga moći vratiti natrag.“

Rose je u Velikoj Jabuci bilježio 18 poena po susretu, ali je također imao i najlošiji postotak šuta za tri u karijeri koji je iznosio 21,7%.

Latest Posts

NE PROPUSTITE