Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose uvjeren u osvajanje naslova

Derrick Rose, najkorisniji igrač NBA lige iz sezone 2010./11. izjavio je da zna da će osvojiti naslov prvaka lige uskoro i da po tom pitanju nije zabrinut.

Član Chicago Bullsa je na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu imao tek 25 posto šuta iz igre i zabio je samo jednu tricu iz 19 pokušaja. Očigledno su ga povrede prednjih križnih ligamenata (lijevo koljeno) i meniskusa (desno koljeno) u mnogo čemu koštale i teško da će se ikada više biti na 100%.

Bullsi su ove sezone sastavili finu momčad. Došao im je Pau Gasol, aktivirali su prava na draft izbor iz 2011. – Nikolu Mirotića, na ovogodišnjem draftu izabrali Douga McDermotta, amnestirali Boozera, zadržali okosnicu momčadi i vjerojatno je da će biti u vrhu Istočne konferencije.

Ove sezone momčad iz vjetrovitog grada teško može doći do naslova. Najveći favoriti su svakako Cleveland Cavaliersi, uz njih tu su i Spursi, Thunder, Clippersi itd.

Rose će u karijeri sigurno imati priliku osvojiti naslov uz naravno preduvjet da mu koljena ostanu zdrava. Vjerojatno to neće biti ove sezone ali uz prave poteze uprave i malo sreće tko zna? Možda baš o Bullsima u nadolazećim sezonama budemo pisali kao glavnim favoritima za titulu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE