Sunday, January 29, 2023

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose: Vlasnici su krivi za štrajk, a ne mi

Prošlogodišnji najkorisniji igraè (MVP) najjaèe košarkaške lige svijeta (NBA), Derrick Rose, smatra da su za lockout, koji je veæ odgodio prva dva tjedna sezone, odgovori vlasnici momèadi.

- Advertisement -

“Tužno je to, ali svi znaju da to nije naša greška. Da se nas pita mi bi veæ bili na terenu i radili ono što najbolje znamo”, rekao je košarkaš Chicago Bullsa Rose.

Zbog štrajka u NBA ligi veæ su otkazani trening-kampovi, pripremne utakmice i prva dva tjedna sezone. Za Rosea je to i više nego frustrirajuæe.

“Vlasnici ne razmišljaju uopæe o tome što mi govorimo i tražimo. Ne uzimaju u obzir èega se mi odrièemo zbog njih. Morat æemo èekati i vidjeti kako æe se cijela situacija razriješiti”, smatra MVP prošle sezone.

- Advertisement -

Rose je bio siguran da æe barem dio sezone biti odgoðen.

“To se znalo. Ali ne mogu razgovarati na tu temu.”

Rose unatoè neizvjesnosti hoæe li i kada štrajk završiti naporno radi i trenira iako nema sve potrebne uvjete za rad.

“Radim na sebi. Popravljam šut, dribling i sve ostalo. Samo nastojim biti bolji i pametniji igraè nego što sam bio prošle sezone. Želim da moj košarkaški kvocijent inteligencije bude bolji”, veli Rose.

Mladi košarkaš Chicago Bullsa predvodio je svoju momèad do najboljeg omjera u ligi prošle sezone (62-20), te je pritom u prosjeku zabijao 25 poena po utakmici èime je zaradio titulu MVP-ja lige.

“Imali smo odliènu prošlu sezonu tako da je ova situacija za nas i više nego razoèaravajuæa”, zakljuèio je Rose.

Latest Posts

NE PROPUSTITE