Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Derrick Rose želi ostati u New Yorku

Agent Derricka Rosea, B.J. Armstrong je potvrdio da njegov klijent „želi biti u New Yorku“, nakon što su ga Knicksi uključili u potencijalnu razmjenu nekoliko dana prije trade deadlinea. Nadodao je da Rose razumije da su Knicksi radili ono što su mislili da je najbolje za njih.

Tu smo vidjeli kolika je njegova stvarna cijena na tržištu.“, rekao je Armstrong.“Kao što možete vidjeti, kroz sva izvješća, bilo je zainteresiranih ekipa za njega i za ono što on pridonosi.“

Nekoliko ekipa je kontaktiralo Knickse s ciljem da dovedu Rosea. New York se, na drugu stranu, fokusirao na razmjeni koja se bazirala oko Rosea i razigravača Minnesota Timberwolvesa, Rickyja Rubia. Izvori kažu kako su, uz Rubia, Knicksi tražili još nešto, ili nekog, za Rosea, ali su navodno na kraju Wolvesima ponudili „čistu“ razmjenu Rubio-Rose, koju je Minnesota odbila.

Nisam iznenađen što Rose nije otišao“, rekao je Armstrong za Rosea, koji je na zadnjoj godini svog ugovora, a prvoj s Knicksima.“Rose, utakmicu po utakmicu, počinje vraćati konstantnost,Njegovo ime se sigurno spominjalo u mnogim glasinama, ali mislim da su Knicksi na kraju uradili ono što je u njihovom interesu.“

Rose je u petak izjavio kako“nema nikakve zamjerke ili ljutnje“ zbog toga što su ga Knicksi htjeli razmijeniti. „Kao što sam rekao, kao što je i on rekao, on želi biti u New Yorku, ali razumije da je to biznis.“, rekao je Armstrong.

Rose je ove sezone pokazao kako se još uvijek može probiti kroz protivničku obranu te je ostao relativno zdrav. Jedina veća zamjerka Roseu je ta što je on 9. siječnja, bez da se ikome javio, otišao kući u Chicago zbog osobnog problema, umjesto da je otišao na utakmicu protiv New Orleans Pelicansa koju su Knicksi izgubili. Zbog tog je dobio kaznu. Trener Knicksa Jeff Hornacek je rekao kako su tada razumjeli zašto je otišao, ali se trebao javiti ekipi prije nego što je otišao.

Još se ne zna hoće li Knicksi produžiti suradnju s Roseom koji je ovo sezone u prosjeku zabijao po 17,6 koševa po utakmici uz 4,5 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE