Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dion Waiters najavljuje: Čuvajte se, dolazim!

Prošlosezonski rookie igrač Cleveland Cavaliersa, Dion Waiters nestrpljivo očekuje početak nove sezone da pokaže plodove svog napornog rada tijekom ljeta i najavljuje dolazak u društvo najboljih bek-šutera lige.

Waiters je prošle sezone odigrao 61 utakmicu te prosječno postizao 14,7 poena, uz 3 asistencije i 2,4 skoka po utakmici. Zajedno s Kyriejem Irvingom čini fantastičan bekovski dvojac koji bi mogao dominirati ligom u godinama koje dolaze. Prema Waitersu, to bismo mogli gledati već sljedeće sezone.

“Čuvajte se, dolazim”, rekao je Waiters za Hoopsworld. “Imam osjećaj da moje vrijeme dolazi. Kada pogledate, Kobe i Wade, igrači koji su pokazali put igračima poput mene, polako su na zalasku karijere i mislim da je sada vrijeme za mene da budem među najboljim bek-šuterima lige.”

Nije se na ovome 21-godišnji šuter zaustavio te je još dodao: “Vjerujem da ću s vremenom postati najbolja ‘dvojka’ u NBA ligi. Ove ću sezone pokazati svima koji su sumnjali u mene. Ne želim nikakve pohvale, želim samo da me poštuju. Ovoga ljeta sam podigao razinu treninga na novu razinu, stoga, čuvajte me se!”

Cavaliersi su bili aktivni ovoga ljeta te su u ekipu doveli Andrewa Bynuma, Jarretta Jacka i Earla Clarka, a ako se sve stvari poslože, prije svega zdravlje Bynuma, mogli bi biti hit lige i vratiti se u doigravanje, po prvi puta od odlaska LeBrona Jamesa u Miami.

Latest Posts

NE PROPUSTITE