Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dion Waiters u Lakersima?

Jedno od najvećih iznenađenja drugog djela NBA sezone 2016/2017 zasigurno je bila ekipa Miami Heata, no ostali su uskraćeni za doigravanje na Istoku.

Ponajbolji igrač Heata zasigurno je bio Dion Waiters koji iza sebe ima najbolju sezonu NBA karijere iako je propustio dobar dio sezone zbog ozlijede. Kada je u pitanju njegova budućnost, Waiters je otvoreno rekao da želi ostati u Miamiju, što je obradovalo navijače Heata, no uprava ne želi potpisati preveliki ugovor s ovim 25-godišnjim bekom.

S druge strane, Dionov bivši agent, Rob Pelinka sada je generalni menadžer LA Lakersa i mediji prenose kako bi upravo Lakersi mogli ponuditi Waitersu masivan ugovor. Momčadi iz LA-a na cap spaceu ima oko 22 milijuna slobodnog prostora, dok je opće poznato da žele ciljati na sljedeći prelazi rok, kada će mnoge NBA zvijezde biti slobodni igrači.

Waiters je u ligu došao kao četvrti izbor drafta 2012 od strane Cavsa, da bi još nosio dres Oklahome City Thundera. Proteklu sezonu završio je na 15,8 poena, 4,3 asistencije, 3,3 skoka za 46 odigranih mečeva.

Latest Posts

NE PROPUSTITE