Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dion Waiters želi produžiti suradnju s Heatom

Prošlog ljeta je Dion Waiters je otezao s produživanjem ugovora s Oklahoma City Thunderom, koji su onda odjednom izgubili Kevina Duranta i očajnički pokušavali produžiti ugovor s Russellom Westbrookom, što je rezultiralo povlačenjem ponude od strane Thundera.

Ove godine Waiters planira imati puno agresivniji pristup. Uz to, želi ostati u Miamiju.

Želim s tim završiti što je prije moguće“, rekao je Waiters. „Želim nastaviti svoju suradnju s Heatom. Ne želim ući u free agency i u samo nekoliko dana morati donijeti odluku. Znam gdje želim biti. Cijela moja obitelj voli ovo mjesto i želi biti tu“

Heat bi mogao, otpuštanjem Chrisa Bosha, imati jako puno mjesta pod salary capom. Kako svari stoje, ovog ljeta bi mogli potrošiti jako puno novca, a jedino što ih tu može spriječiti je eventualni Boshov povratak.

Sada se postavlja pitanje: želi li Heat iskoristiti tu veliku priliku koja ima se otvara na Waitersa? On im je svakako bio jako koristan ove sezone, pogotovo u trenutcima kada su se odlučivale utakmice. Ipak to se dogodilo samo nekoliko puta, nedovoljno da se donese pravi zaključak.

Waitersu je tek 25. Možda on tek nadolazi i možda on ima još puno za pokazati. Ne želite izgubiti takvog igrača. Jednako tako se može dogoditi i ono obrnuto.

Latest Posts

NE PROPUSTITE