Tuesday, December 6, 2022

ZADNJE OBJAVE

Dirk nazvao Lebrona i Wade djetinjastima

Dirk Nowitzki odgovorio je na provokaciju svojih protivnika, LeBrona Jamesa i Dwyanea Wadea, nazivajuæi ih djetinjastima. Da podsjetimo, spomenuti dvojac Miami Heata se uoèi pete utakmice finala na poprilièno neuobièajen naèin odluèio našaliti na raèun Nijemca.

- Advertisement -

Dirk je èetvrtu utakmicu finala odigrao napadnut upalom sinusa i visokom temperaturom, a zvijezde Heata su se uoèi sljedeæe utakmice malo zabavljale, ismijavajuæi bolest Dirka.

“Mislim da je to bilo poprilièno djetinjasto, poprilièno neukusno. Veæ sam trinaest godina u ovoj ligi, i nikad nisam glumio ozljedu ili bolest. Ali ona se dogaða. Sada me prošla i potpuno sam spreman za nastavak velikog finala. Ako njih dvojica trebaju dodatnu motivaciju osim da igraju finale, njihov problem” odgovorio je na provokacije Dirk Nowitzki.

Oèito je da su se mediji previše fokusirali na ovu stvar. Možda je sve i previše napuhano, ali èini se da je ovo svima trenutno zanimljivo. Pitanje je zašto je dvojac Heata uopæe krenuo ismijavati Dirka, kada su oèito vidjeli kamere i mogli su pretpostaviti da æe se o ovome prièati. Da stvar bude gore, igrom na terenu Dirk je u obje spomenute utakmice odveo svoju momèad do pobjede te uoèi nedjeljne šeste utakmice finala Dallas ima prednost 3-2 i dovoljna im je još samo jedna pobjeda za naslov prvaka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE