Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dirk Nowitzki je sretan i opet ljubi

Košarkaši Dallasa su u velikom naletu. U èetvrtak naveèer su pobjedom protiv New Jerseyja upisali i jedanaesti uspjeh u nizu, a trenutaèno su iza San Antonija druga momèad Zapadne konferencije.

Gotovo u svakom ogledu je njihov idejni voða na parketu 32-godišnji njemaèki košarkaš Dirk Nowitzki, koji je po napisima Bilda, te vlastitim izjavama, ponovno sretan i zaljubljen.

Dakako, još uvijek se nije potpuno slegla prašina koju je podigla posljednja njegova djevojka, 38-godišnja Cristal Taylor, za koju se nagaðalo da èak nosi dijete košarkaša. Dotièna je bila itekako poznata policiji zbog svojih kriviènih djela (kraða, prevara i kršenje uvjetne kazne), te je ostavila odreðenog negativnog traga na njemaèkom košarkašu. No…

“Jessica je vjerojatno najbolje što mi se dogodilo ove godine. Ona je predivna žena, inteligentna i dobra. Uživamo u svakom momentu i vidjet æemo što nosi buduænost” rekao je Nowitzki o svojoj novoj djevojci, Šveðanki Jessici Olson, koja je, inaèe, zaposlenica u jednom muzeju u Dallasu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE