Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dirk Nowitzki potvrdio da je imao ponudu da se vrati u NBA ligu!

Dirk Nowitzki potvrdio je kako je odbio ponudu da se pridruži prijatelju Steveu Nashu kao pomoćni trener Brooklyn Netsa.

“Prije svega, ne znam bih li to mogao raditi bilo gdje osim ovdje”, rekao je Nowitzki Bradu Townsendu iz Dallas Morning Newsa. “Drugo, jednostavno mislim kako još nije pravo vrijeme za to. Volim biti s obitelji. U ovom sam trenutku toliko ostavio košarku po strani, da mi to uopće nije ni palo na pamet.”

Nash, koji je s Nowitzkim igrao u Mavsima od 1998. do 2004., procijenio je kako Dirk možda ima interes da se pridruži Netsima nakon što je prošlog mjeseca imenovan glavnim trenerom Brooklyna. Nowitzki se povukao u travnju 2019. nakon 21 NBA sezone odigrane u dresu Dallasa, najduže igračke karijere s jednom momčadi u NBA povijesti.

Nowitzki ima trajnu ponudu od vlasnika Mavsa, Marka Cubana, da se pridruži momčadi u gotovo bilo kojem svojstvu, piše Townsend.

42-godišnjak vjeruje da će Nash biti odličan trener unatoč tome što nema trenerskog iskustva.

“(Nash) je uvijek bio prvi koji je motivirao druge kad stvari nisu išle”, rekao je Nowitzki. “Za mene je bio jedan od najpozitivnijih suigrača s kojima sam ikad igrao. Mislim da će biti sjajan trener jer on već ima sve što je potrebno da bude prirodni vođa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE