Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dirk Nowitzki produžio ugovor s Dallasom

Dirk Nowitzki je dogovorio novi trogodišnji ugovor s Dallas Mavericksima vrijedan oko 30 milijuna dolara. Anonimna osoba je potvrdila za The Associated Press da je posao dogovoren, ali se još čeka službena potvrda.

Ugovor se može potpisati tek u četvrtak jer tada timovi službeno mogu dovoditi igrače i potpisivati nove ugovore. Dirk je smanjio vrijednost svoga ugovora i on je sada sličan kao onaj od Tima Duncana koji je potpisao prije dvije godine. Nowitzkom je istekao četverogodišnji ugovor vrijedan 80 milijuna $, te je sada potpisao dosta skromniji kako bi pomogao svojoj ekipi da dovede bolje igrače u klub.

Nowitzki je htio potpisati novi ugovor tek nakon što se čelnici kluba sastanu sa slobodnim igračem Carmelom Anthonyjem što se dogodilo u srijedu navečer. Vlasnik Dallasa, Mark Cuban nije ponudio Carmelu maksimalni ugovor. Ako Anthony odbije doći u Dallas, postoji nekoliko krilnih igrača koji su na listi želja Dallasa, a prvo ime je Houstonov igrač Chandler Parsons.

Mavsi također žele produžiti ugovor Devinu Harrisu, no ako on odbije Cuban već ima nekoliko potencijalnih zamjena za njega.

Latest Posts

NE PROPUSTITE