Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dirk Nowitzki se zaruèio

Na Valentinovo je slavni njemaèki košarkaš Dallas Mavericksa Dirk Nowitzki (33) zaprosio svoju djevojku Jessicu Olsson (31). Lijepa tamnoputa Šveðanka rekla je da otad ponosno nosi zaruènièki prsten.

Djevojku s kojom je u vezi dvije pune godine Nijemac je zaprosio u Tei Anu, azijskom restoranu u Dallasu. Termin vjenèanja zasad još nije poznat.

Nowitzki, koji je ranije najavio da želi èetvero djece, igra od poèetka karijere u teksaškoj metropoli, dok Jessica ondje radi kao kustosica u umjetnièkoj galeriji britanske pop-ikone Georgea Michaela.

Buduæa njemaèka snaha govori savršeni njemaèki, a Nowitzki æe takoðer dobiti šogore-sportaše. Braæa-blizanci Marcus i Martin, 23-godišnjaci, igraju nogomet u Blackburn Roversima i švedskoj nacionalnoj momèadi.

Valjda æe najbolji neamerièki košarkaš u NBA ligi svih vremena ovaj put imati više sreæe. Zaruèen je veæ bio prije nekoliko godina za bivšu striptizetu Crystal Taylor. U svibnju 2009. godine, usred NBA doigravanja, Taylor je završila u zatvoru. Osuðena je za financijsku prevaru i krivotvorenje dokumenata.

Latest Posts

NE PROPUSTITE