Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dirk Nowitzki želi novi ugovor s Mavericksima

Lice kluba i najbolji igrač u povijesti Dallas Mavericksa, 35-godišnji Dirk Nowitzki, želi na ljeto potpisati novi ugovor s Mavsima na dvije ili tri godine.

“Na ljeto ću biti slobodan igrač i vjerojatno ću produžiti ugovor s klubom na još dvije ili tri godine. Dok god mi tijelo to dopušta igrat ću košarku. Nakon isteka ugovora imao bih 38 ili 39 godina tako da bi tada prestao s igranjem”, rekao je Dirk.

Nowitzki je u razgovoru za ESPN u svibnju prošle godine rekao da će srezati svoj novi ugovor ako će to pomoći u financijskoj stabilnosti i potpisivanju novih igrača.

MVP finala iz 2011. godine ove sezone u prosjeku zabija 21 poen, uz 6 skokova te je najbolji strijelac ekipe, a Mavsi su na odličnom sedmom mjestu Zapadne konferencije s omjerom 25-18.

Dirk se osvrnuo ne svoj odnos s kontroverznim vlasnikom kluba Markom Cubanom: “Očito je da imamo prijateljski odnos. Imali smo kroz godine dosta uspona i padova, a najveći uspon je bio naslov 2011. godine. Mark je uvijek bio na mojoj strani, čak i kada stvari nisu išle kako treba, on mi je govorio da ću uvijek biti njegov franšizni igrač.”

Sada je svima jasno da Dirk želi ostati u klubu gdje je proveo cijelu karijeru, a i da ga klub želi u svojim redovima do mirovine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE