Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dobre vijesti: Dokumentarac o Jordanu izlazi ovog mjeseca!

Ljubitelji najboljeg košarkaša u povijesti, Michaela Jordana, s oduševljenjem su dočekali vijest ESPN-a, da će dokumentarni film o Jordanu “The last dance” izaći puno ranije od predviđenog termina. Plan izlaska bio je u lipnju, međutim, ESPN je danas objavio kako dokumentarac izlazi već 19. travnja.

Zbog pandemije koronavirusa, ljudi većinu vremena provode kod kuće, a na njihove zahtjeve o ranijem emitiranju filma koji će se sastojati od 10 epizoda, ESPN je pozitivno odgovorio.

”Dok je svijet trenutačno bez sporta uživo, navijači i fanovi žele sportske priče kako bi barem na kratko uspjeli pobjeći od ove grozne situacije i uživati u jedinstvenom kolektivnom iskustvu. Do nas su došli pozivi fanova da pomaknemo datum prikazivanja i rado smo im izašli u susret te smo uspjeli ubrzati produkcijski raspored baš zbog njih”, stoji u priopćenju ESPN-a.

ESPN je objavio da će premijera biti 19. travnja, a za fanove u Hrvatskoj posebno je važan podatak da Netflix ima prava prikazivanja u svim državama izvan SAD-a.

U nedjelju 19. travnja u tri i četiri ujutro po našem vremenu bit će prikazane prve dvije epizode.

Latest Posts

NE PROPUSTITE