Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dobre vijesti za Nuggetse i Rocketse

Nakon tri tjedna pauze Danilo Gallinari zaigrao je za Nuggetse u pobjedi protiv Golden State Warriorsa. Gallinari je ozljedu zaradio 19. ožujka u utakmici s Mavericksima te je od tada propustio deset utakmica.

U pobjedi Nuggetsa protiv Warriorsa Gallinari je odigrao 30 minuta te zabilježio 15 poena, 5 skokova i 6 asistencija. Trener Karl je nakon utakmice izjavio kako je vrlo zadovoljan s povratkom Gallinarija te da æe ga pokušati što prije vratiti u formu prije ozljede.

Gallinari u 34 odigrane utakmice ove sezone postiže 15 poena, 5 skokova i 2.7 asistencija po utakmici i s tim prosjekom je drugi strijelac ekipe odmah iza Tyja Lawsona. Povratak Gallinarija zasigurno je veliki plus za ekipu  Nuggetsa kojoj je svaka pobjeda vrlo važna u borbi na doigravanje.

Kyle Lowry takoðer je nakon jednomjeseène pauze odigrao dvije utakmice u nizu za Rocketse te im je pomogao upisati dvije vrlo važne pobjede. Lowry je u pobjedama Rocketsa protiv Portlanda i Sacramenta  imao nešto manju minutažu te je vidljivo da ga trener McHale želi polako pripremiti za napore u doigravanju ako se Rocketsi uopæe tamo naðu.

Lowry igra sjajnu sezonu u kojoj postiže 15.4 poena, 5 skokova i 7 asistencija po utakmici. Navijaèi Rocketsa mogu se samo nadati da æe Lowry uhvatiti formu prije ozljede te da æe Rocketsi uspjeti u zadnjih 9 utakmica zadržati neku od pozicija za doigravanje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE