Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Doc Rivers: Igramo očajnu košarku

“Ovo je bilo očajno. Igramo očajnu košarku”, izjavio je Doc Rivers, trener Boston Celticsa nakon gostujućeg poraza njegove momčadi kod Detroita 103:88, trećeg u nizu za njegovu momčad.

“Svake večeri svih 12 igrača igra na isti način. I tako tri utakmice zaredom. Moramo pronaći način kako to promijeniti”, rekao je Rivers.

Prije spomenuta tri uzastopna poraza, Celticsi su imali šest uzastopnih pobjeda. Trenutno su osmi na Istoku s omjerom 20-20.

“Rekao sam igračima da su naša četvrta i peta utakmica u tom nizu od šest pobjeda bile čisto smeće. Jednostavno smo pobijedili, to je bilo sve. Mislim da igrači nisu iskreni jedni prema drugima. Ne radimo dovoljno na tome da budemo dobra košarkaška momčad.”

“Igrači žele pobjeđivati na lagani način. Rekao sam im da mogu lagano pobjeđivati samo ako će jako naporno raditi za to. Što se više trudite, lakše ćete pobjeđivati. Ali, mi imamo pogrešan pristup. Stoga ću morati ili pronaći neku drugu kombinaciju, ili prave igrače, ili će neki izletjeti iz ove momčadi! Ova momčad trenutno ne igra dobru košarku. Na njima je da to učine. No, oni to ne čine. Možda ja ne uspijevam izvući to od njih, a možda je ipak problem u njima. Bilo kako bilo, ili moramo početi dobro igrati, ili je vrijeme za promjene”, zaključio je Rivers.

Latest Posts

NE PROPUSTITE