Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Doc Rivers pred otkazom?

Los Angeles Clippersi su u dubokim problemima, sinoć su protiv New York Knicksa doživjeli već deveti poraz zaredom. Menadžment kluba očito kao glavnog odgovornog za loše rezultate smatra glavnog trenera Doca Riversa.

Po riječima novinara New York Timesa Marca Steina, Riversu se trese trenerska stolica:

Do prošle sezone je obnašao dvije funkcije, onu generalnog menadžera te glavnog trenera, no razriješen je dužnosti GM-a nakon nekoliko poteza koji su procijenjeni kao loši i neefikasni. Najviše mu zamjeraju dovođenje nedovoljno kvalitetnih igrača i činjenicu da Clippersi nisu uspjeli dogurati dalje od polufinala zapadne konferencije.

U ovu sezonu su ušli u vrlo izmijenjenom sastavu zbog odlaska jednog od glavnih igrača Chrisa Paula, no uz nekoliko vrlo kvalitetnh pojačanja. Jedan od razloga loših igara Clippersa su zasigurno i ozljede koje su ih pogodile, budući da su Danilo Gallinari i Miloš Teodosić izvan stroja, a obojica su uz Blakea Griffina i DeAndrea Jordana trebali biti nosioci igre momčadi iz Kalifornije.

Inače Rivers je jedan od šest trenutno aktivnih NBA trenera, koji je osvojio naslov prvaka NBA lige. Osvojio ga je 2008. godine s Boston Celticsima.

 

 

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE