Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Doc Rivers u Clippersima

Završena je sapunica u režiji Clippersa i Celticsa, a čiji je glavni protagonist bio sada već bivši trener Boston Celticsa, Doc Rivers.

Nakon tjedan dana “natezanja” čelnici obaju klubova napokon su postigli dogovor pa će tako legendarni Doc Boston zamijeniti Los Angelesom. Rivers bi prema informacijama trebao potpisati ugovor na 3 godine vrijedan 21 milijun dolara, ista svota koju je trebao dobiti u Celticsima.

Kao kompezaciju, Clippersi su Bostonu dali izbor prve runde drafta 2015. godine. Još se očekuje službena potvrda lige na cijelu situaciju, ali kako nema igračkih ugovora u cijeloj priči, izgleda da je ovo rješena stvar. Sada se samo stvara problem oko odlaska Kevina Garnetta u Clipperse, što je čelnim ljudima lige bilo sumnjivo jer novi CBA ugovor ne dopušta miješanje igračkih ugovora u razmjene trenera.

Dolazak Riversa u Clipperse trebao bi osigurati potpis Chrisa Paula na novi, petogodišnji ugovor s ekipom iz Los Angelesa.

Doc Rivers je na klupi Bostona odradio devet sezona, a momčad je osvojila naslov 2008. godine u prvoj sezoni Velike trojke. Još su jedno finale igrali 2010. godine kada su izgubili naslov u sedmoj utakmici protiv Los Angeles Lakersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE