Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Doc Rivers: Vjerojatno æu se vratiti

Nakon ispadanja u polufinalu Istoène konferencije NBA lige od Miami Heata (4-1), uprava Boston Celticsa radi na tome da zadrži Doca Riversa, ali i “veliku trojku”.

Odmah nakon eliminacije od Miamija, Rivers je obeæao da æe se vratiti. “Obeæao nam je odmah nakon utakmice. On nije osoba koja æe pogaziti svoju rijeè”, rekao je razigravaè Bostona Rajon Rondo.

Ništa još službeno nije dogovoreno, ali sudeæi prema rijeèima glasnogovornika Bostona, blizu su konaènog dogovora koji bi Riversa vezao za klub u narednih nekoliko sezona. Iako se era “velike trojke” (Paul Pierce, Ray Allen, Kevin Garnett) bliži kraju, želja kluba je da Rivers ostane kako bi izgradio novu momèad nakon što se sadašnji nositelji igre umirove. Podsjetimo, osim Paula Pierca (34), koji ima još tri godine ugovora, Ray Allen (36) i Kevin Garnett (35) postat æe slobodni igraèi na kraju iduæe sezone.

“Ovo je moj klub i ne namjeravam nikamo nakon isteka ugovora”, rekao je Allen, što bi znaèilo produženje ugovora ili kraj karijere. Isto vrijedi i za Garnetta.

Paul Pierce vjeruje da je upravo ostanak Riversa kljuèan za uspjeh ove momèadi. “Ako želimo pokušati uzeti još jedan NBA naslov, Doc je kljuèan dio te slagalice”, veli Pierce.

Izgleda da æe ljubav igraèa prema Docu Riversu prevagnuti u njegovoj odluci da ostane.

“Nisam još donio konaènu odluku, ali vjerojatno æu se vratiti. Ja sam Celtic i volim sve ove momke. Želim još jedan naslov kao i svi moji igraèi, a vjerujte mi da imam motiva i više nego što mislite. Tako se danas osjeæam, sutra se možda predomislim, ali danas sam još uvijek ovdje”, završio je Rivers.

Latest Posts

NE PROPUSTITE