Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Doc Rivers: Zaslužujemo novu šansu

Los Angeles Clipperse čeka teško ljeto. Blake Griffin i Chris Paul su slobodni igrači, a u posljednjih nekoliko godina imali su previše ozljeda u bitnim utakmicama, a nisu imali široku klupu.

Ne znam. Mislim, da zaslužuju šansu za pobijediti. Moraju izgraditi svoje naslijeđe. Vjerujem u to“, rekao je Doc Rivers. „Postoji veliki dio mene koji vjeruje u to. Ovi igrači su zaslužni za preporod ove organizacije na puno načina. Oni sebe smatraju Clippersima. Volio bih biti pastir koji ih vodi kroz ovo. Dogodi li se to ili ne, još je rano o tome donositi odluke ili će oni to sve uraditi za nas.

Rivers je i govorio o tome kako Clippersi trebaju pojačati svoj roster.

Trebamo širinu“, izjavio je Doc. „Moramo širinu i više two-way igrača. Ponovno, to je lako reći, malo je teže to odraditi pogotovo s našim ugovorima. Možemo nastaviti onako kako radimo ili promijeniti naše ugovore i imati malo fleksibilnosti.“

Trener Clippersa se i raduje razgovoru s upravom o načinu rada.

Stvarno se radujem tome. Činim ovo iz više razloga, a jedan od njih je to što želim biti pobjednik. Rekao sam davno kako ne želim biti samo dio zabave, želim biti zabava. To govorim i svojim igračima, kada postavite visoko ciljeve imat ćete tonu razočaranja. To sam im rekao prije četiri godine. Nažalost to se sve događa. To je za sada jedini način“, izjavio je za kraj nakon još jedne teške sezone Doc Rivers.

Latest Posts

NE PROPUSTITE