Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Doc Rivers želi Kevina Garnetta u trenerskom timu Clippersa

Kevin Garnett je nedavno objavio kako se pozdravlja s profesionalnim igranjem košarke nakon 20 odličnih sezona. Naravno, košarka je njegova ogromna ljubav i vjerojatno ne planira da je ostavi totalno, što je i pokazao ove sedmice kada je „naletio“ u trening centar Clippersa da malo pomogne Blakeu Griffinu u formiranju šuta s distance po kojem je KG  bio poznat ka zalasku svoje karijere. Naravno, Griffin nije ni blizu zalasku karijere, ali sigurno bi bio dosta bolji i prilagođeniji igrač kada bi razvio nešto slično onome s čime je svojevremeno Garnett terorizirao Los Angeles Lakerse u velikom finalu.

Inače, upitan je i Doc Rivers da li je spreman pustiti Garnetta u svoj trenerski tim, na što je Doc odmah pozitivno odgovorio, rekavši kako za Kevina uvijek ima mjesta. Naravno, njihov odnos je odličan nakon nekoliko jako uspješnih godina u Bostonu, ali ovo nije nešto subjektivno. KG posjeduje ogromno znanje o ovoj igri i svaki pametan trener bi želio ovakvog znalca i, što je ponekad i bitnije, još boljeg motivatora.

Još jedan bivši Celtic, Paul Pierce, isto tako je objavio mirovinu ali na kraju ove sezone. Kada je upitan hoće li odlazak Piercea ličiti na odlazak Kobe Bryanta, Doc Rivers je rekao da ne zna za ostale gradove, ali zna da će Boston primiti svog heroja kao što je svaki grad primio Kobeja prošle sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE