Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Doc Rivers želi sačuvati jezgru ekipe

Trener i predsjednik Los Angeles Clippersa, Doc Rivers, insistira na tome da neće razdvajati “veliku trojku” Clippersa, koju već nekoliko sezona čine Chris Paul, Blake Griffin i DeAndre Jordan.

Sviđa mi se naša jezgra, kao i klupa, koja je bila posebno dobra ove godine“, rekao je Rivers. “Mislim da se svi žele vratiti iduće sezone i uložit ćemo velike napore da okupimo sve momke ponovo. Dobre stvari oko naših slobodnih igrača na ljeto, koji će iskoristiti izlaznu opciju u svojim ugovorima,  jeste da je to pravilan potez jer svi znaju koliko možemo potrošiti. Ne mogu pronaći nikoga tko ne želi biti u ovom timu“.

Clippersi su eliminirani u prvoj rundi doigravanja od strane Portland Trail Blazersa.

Blizu smo, mi to znamo“, rekao je Rivers. “Imamo prioritet konstantno unaprjeđivati ovaj tim. Očigledno, imali smo problema s ozljedama – Blake posebno – i nismo imali previše prostora za manevar u takvim situacijama. Čak i tijekom doigravanja, on nije bio potpuno spreman, a onda je došao i problem s Chrisom“.

Clippersi već nekoliko sezona glasno prezentiraju titulu kao glavni cilj, ali ipak nisu stekli status primarnog kandidata. Da li je očuvanje trenutnog rostera smjer u kojem se ekipa treba kretati, nije baš sigurno, ali vidjet ćemo što nam ljeto donosi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE