Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Domaæini upisali sve tri pobjede

Noæas su odigrana tri susreta i u sva tri su slavile ekipe koje su igrale u svojoj dvorani. Dallas Mavericksi i Boston Celticsi uspjeli su poveæati prednost nad protivnicima, dok je Orlando izjednaèio seriju protiv Atlante.

Orlando Magic uspio se osvetiti za poraz u prvoj utakmici protiv Atlante te je pobjedom 88-82 izjednaèio rezultat u seriji. Dwight Howard ponovno je odigrao odliènu utakmicu te s 33 poena i 19 skokova bio glavni igraè na utakmici. Statistiku ove utakmice možete pogledati ovdje, a uskoro i detaljniji izvještaj.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Carmelo Anthony (42)
  • Asistencije: Jason Kidd (8)
  • Skokovi: Dwight Howard (19)
  • Ukradene lopte: Ray Allen (3)
  • Blokade: LaMarcus Aldridge (3)

Jedan od uzbudljivijih susreta u prvoj rundi doigravanja zasigurno je onaj izmeðu Bostona i New Yorka. Nakon što je Boston prvu utakmicu dobio s dva razlike, ovoga puta su bili nešto bolji te pobijedili s tri razlike, toènije 96-93. Najvažnije poene na utakmici postigao je Kevin Garnett 13 sekundi prije kraja. Sljedeæi napad New York gubi loptu i Delonte West s linije slobodnih bacanja samo potvrðuje pobjedu. Izvještaj s utakmice možete proèitati ovdje.

Kao i Boston, Dallas je uspio poveæati prednost u seriji protiv Portlanda na 2-0. U noæašnjoj utakmici kljuèna je bila posljednja èetvrtina koju su Mavericksi dobili s +11 te na kraju slavili rezultatom 101-89. Dirk Nowitzki predvodio je pobjednièku momèad s 33 poena i 7 skokova. Detaljniji izvještaj se za sve zainteresirane nalazi ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE