Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Donatas Motiejunas na treningu Lakersa

Saga oko Donatasa Motiejunasa se nastavlja. Litvanski reprezentativac još ne zna s kim će igrati ove sezone, a neki dan se pojavio na treningu Los Angeles Lakersa.

Nakon što je početkom prosinca potpisao 37 milijuna dolara vrijedan ugovor s Brooklyn Netsima, njegova dosadašnja franšiza, Houston Rocketsi, izjednačili su tu ponudu. Rocketsi su time dosta zakomplicirali njegovu situaciju jer po pravilima lige, momčad kojoj je ponuda izjednačena ne može potpisati tog igrača sljedećih godinu dana.

Da stvar po njega bude gora, nekoliko dana kasnije su se Rocketsi odrekli njegovih prava te ga sada može potpisati bilo koja momčad osim one koja ga stvarno želi – Netsa.

Lakersima bi D-Mo dobro došao zbog svoje visine, koju osim u Timofeyu Mozgovu i neiskusnom Ivici Zupcu nemaju. Također, mogao bi im koristiti kao razigravač iz posta što bi igračima kao što su Brandon Ingram i Larry Nance Jr. odgovaralo.

Najveća prepreka svakoj franšizi u njegovom potpisivanju su ozljede kojima je podložan. Zbog ozljede leđa je propustio veći dio prošle sezone te je bio na slabim prosjecima. Zabijao je 6,2 poena po utakmici uz 2,9 skokova i 1,1 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE