Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Đorđevićeva poruka Amerikancima: Ako se sretnemo – neka im je Bog u pomoći

Izbornik košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, bio je gost sportskog programa RTS-a, gdje je govorio samo nekoliko sati pošto je objavio da su pripreme za Svjetsko prvenstvo završili Nikola Jovanović, Aleksa Avramović i Dejan Todorović. Đorđević nije bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika u utakmici protiv Finske, zbog čega je bio vrlo kritički nastrojen.

Postoje neke stvari na koje čovjek mora obratiti pažnju i u kontinuitet stavlja značaj na neke stvari. Mi imamo kodeks, ne samo ponašanja, nego i rada na parketu. Bolje da sada nisam zadovoljan, nego kada započne Svjetsko prvenstvo.

Jedno od neizbježnih pitanja bilo je vezano za reprezentaciju SAD-a i brojne otkaze u momčadi Gregga Popovicha.

Welcome to the club, kao iz topa je rekao Đorđević, na što je dodao: To se i nama događalo, razmišljam samo o nama i još nekim reprezentacijama koje se manje spominju. Na primjer, Njemačka, koja posljednjih godina podiže svoje reprezentativne uspjehe. Igrali smo protiv njih dva puta u kvalifikacijama i oba puta izgubili. Tu su Grčka, Rusija, Francuska, Argentina, Kanada, Brazil, Španjolska. Nemojte uopće razmišljati o Amerikancima.

Na kraju je Đorđević poručio:

Pustimo njih (Amerikance) da igraju svoju košarku, mi našu, a ako se susretnemo, neka im je Bog u pomoći, uz osmijeh je zaključio razgovor za RTS.

Latest Posts

NE PROPUSTITE