Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Double-double Šarića, Memphis prekinuo niz Clippersa

11 utakmica odigrano je sinoć na NBA parketima. Šarić i Rudež odigrali jako dobre utakmice u pobjedama svojih momčadi. Memphis prekinuo niz Clippersa od sedam pobjeda zaredom. Westbrook je bio bolji od šuterski neraspoloženog Hardena.

Indiana Pacers – Cleveland Cavaliers 103:93

Pacersi su uspjeli nanijeti drugi poraz Cavaliersima u novoj sezoni koji su igrali bez LeBrona Jamesa. Paul George je upisao 21 poen, 11 skokova, pet dodavanja i dvije ukradene. Jeff Teague je također bio dobar s 20 poena, osam dodavanja i četiri skoka. Kod gostiju najbolji je bio Kevin Love s 27 poena, 16 skokova. Kyrie Irving je imao 24 poena, sedam dodavanja.

Philadelphia 76ers – Washington Wizards 109:102

Druga pobjeda za 76erse, druga na domaćem terenu. Jahlil Okafor je imao 19 poena uz šut 8-11, uz to je još skupio i pet skokova. Dario Šarić je bio odličan s novim double-doubleom, 13 poena i 12 skokova. Šut mu je bio 5-13, a trica 1-6. Sve je to uradio za 26 minuta. Kod Wizardsa najbolji je bio John Wall s 27 poena, četiri skoka i šest dodavanja.

Orlando Magic – New Orleans Pelicans 89:82

Serge Ibaka predvodio je ekipu sa 16 poena i osam skokova. Evan Fournier je također imao 16 poena, a treba izdvojiti Damjana Rudeža koji je odlično iskoristio svojih 15 minuta. Ubacio je 11 poena, šut 4-5, za tri 3-4 uz tri skoka. Mario Hezonja nije nastupao. Kod gostiju kod kojih nije igrao Anthony Davis, najbolji je bio Terrence Jones s 26 poena i devet skokova.

Boston Celtics – Dallas Mavericks 90:83

Isaiah Thomas nastavlja igrati odlično. Ovaj put je ubacio 30 poena uz šest dodavanja i četiri skoka. Avery Bradley je uz njega bio najbolji s 18 poena i 13 skokova. Kod Dallasa najbolji je bio Harrison Barnes, koji je imao 28 poena.

Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks 107:100

Hawksi nastavljaju nizati pobjede. Deveta u sezoni došla je protiv Bucksa: Predvodnik je bio Paul Millsap s 21 poenom, osam skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. Kod gostiju najbolji su bili Giannis Antetokounmpo s 26 poena, 15 skokova i sedam dodavanja i Jabari Parker s 23 poena, osam skokova, tri dodavanja i tri ukradene.

New York Knicks – Detroit Pistons 105:102

Kristaps Porzingis i Carmelo Anthony opet su odigrali odličnu utakmicu i predvodili su Knickse do pete pobjede u sezoni. Porzingis je imao 35 poena, sedam skokova i tri dodavanja. Anthony je imao 22 poena pet skokova i tri dodavanja. Kod gostiju iz Detroita koji imaju još poraza u sezoni, svih šest na gostovanju najbolji je bio Kentavious Caldwell-Pope s 21 poenom, četiri skoka i tri dodavanja. Tobias Harris je imao 19 poena i deset skokova.

Oklahoma City Thunder – Houston Rockets 105:103

U još jednom susretu bivših suigrača Russell Westbrook uspio je nadigrati Jamesa Hardena. Westbrook je imao 30 poena, devet dodavanja, sedam skokova i dvije ukradene. Victor Oladipo je imao 29 poena, deset skokova, pet dodavanja i dvije ukradene. Harden nije bio šuterski raspoložen, sa šutom 4-16 upisao je 13 poena, 13 dodavanja, sedam skokova i tri ukradene.

Toronto Raptors – Golden State Warriors 121:127

Warriorsi su uspjeli doći do pete pobjede zaredom na gostovanju u Torontu. Stephen Curry s 35 i Kevin Durant s 30 poena najbolji su bili kod gostiju. Curry je imao još is sedam dodavanja, a Durant devet skokova i šest dodavanja. Kod Toronta najbolji je ponovno bio DeMar DeRozan s 34 poena, šest skokova i četiri dodavanja.

Denver Nuggets – Phoenix Suns 120:104

Nuggetsi su napokon uspjeli obradovati svoje navijače prvom pobjedom na domaćem terenu. Wilson Chandler upisao je 28 poena, 11 skokova i pet dodavanja. Kenneth Faried je bio također dobar s 20 poena i 15 skokova. Kod gostiju Brandon Knight s 32 poena, četiri skoka i četiri dodavanja je bio najbolji kod Sunsa. Dragan Bender je igrao dvije minute u ovom susretu i samo je jednom neuspješno šutirao.

Los Angeles Clippers – Memphis Grizzlies 107:111

Mike Conley s 30 poena, osam dodavanja, pet skokova i tri ukradene i Marc Gasol s 26 koševa, šest skokova, šest dodavanja bili su zaslužni za prekid niza Clippersa od sedam pobjeda. Memphisu je tek ovo druga pobjeda u gostima. J.J. Redick je imao 29 poena, ubacio je sedam trica, Blake Griffin je također bio dobar s 25 poena, osam skokova i tri dodavanja, no nedovoljno za pobjedu.

Sacramento Kings – San Antonio Spurs 105:110

Spursi su došli do šeste pobjede u gostima, bez ijednog poraza. Pau Gasol je imao najviše poena kod Spursa, 24 uz devet skokova. Kawhi Leonard upisao je 20 poena, šest skokova i četiri dodavanja. LaMarcus Aldridge imao je 21 poen, šest skokova, dva dodavanja, ukradene i blockade. Kod Kingsa najbolji je bio naravno DeMarcus Cousins s 26 poena, 17 skokova i šest dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE