Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Double double Žižića, fantastičan Giannis

Pravu prezentaciju moći noćas je u derbiju Istoka imao Grk Giannis Antetokounmpo, a veličanstvenom predstavom sigurno se znatno približio tituli najkorisnijeg igrača regularnog dijela NBA sezone (MVP). Njegovi ‘Bucksi’ slavili su na terenu ‘Sixersa’, velikih rivala iz Philadelphije, a Giannis im je ubacio 45 poena, uz 13 skokova, 6 asistencija i 5 blokada. Fantastičan učinak još je dojmljiviji kad se vidi da za 35 minuta igre nije izgubio niti jednu loptu. S druge strane, u momčadi ‘Sixersa’ blistao je Kamerunac Joel Embiid koji je, nakon tri propuštene utakmice, ostvario ‘triple-double’ od 34 poena, 13 skokova i isto toliko asistencija, a on je svojim protivnicima još isporučio 3 ‘banane’ i ‘ukrao’ dvije lopte. Stigao se sa njima i sukobiti, pa je Eric Bledsoe zbog ove reakcije morao ranije napustiti utakmicu: https://www.youtube.com/watch?v=a-Vo8f5k7tI.

U ‘revijalnoj’ utakmici odigranoj u Sacramentu, koju je obilježio ovaj pad Coreya Brewera: https://www.youtube.com/watch?v=T6-TiVbyUCk, snage su odmjerili tamošnji ‘Kingsi’ i njihovi gosti iz Clevelanda. Nakon što tako nije bilo u posljednjih nekoliko utakmica, u petorci ‘Cavaliersa’ našlo se mjesta i za ANTU ŽIŽIĆA, a on je povjerenje trenera opravdao sa ‘double-double’ učinkom (14p-10s), odličnom realizacijom (7/9), te sa 4 asistencije i jednom blokadom. Izgubio je, doduše, pet lopti, ali je na terenu proveo čak 31 minutu, pa mu se to neće puno zamjeriti. Jordan Clarkson je bio prvi strijelac ‘Cavsa’ (22p), dok je domaće ‘Kraljeve’ predvodio Buddy Hield (23p, trice 5/11).

U posljednjem noćašnjem susretu, u L.A.-u su se sastali ‘Lakersi’ i lideri Zapadne konferencije i aktualni prvaci ‘Warriorsi’. Nikakvih dilema nije bilo, a jedino što je svih u ‘Staples Centeru’ iznenadilo, bilo je ovo zakucavanje Alexa Carusa: https://www.youtube.com/watch?v=huaqeszbNT4. U smanjenim minutažama najboljim igračima, DeMarcus Cousins je bio najraspoloženiji ‘Ratnik’ (21p-10s), dok je najučinkovitiji igrač ‘Lakersa’ bio Jonathan Williams (17p-13s). Gledateljstvo je, osim Carusa, oduševio i Steph Curry ovom spektakularnom asistencijom: https://www.youtube.com/watch?v=BkV4E5KYbQg.

Latest Posts

NE PROPUSTITE