Tuesday, December 12, 2023

ZADNJE OBJAVE

Dragan Šekelja nakon pobjede protiv Old Dominiona

I nakon drugog slavlja Baylora na ovogodišnjem March Madnessu s pravom možemo zakljuèiti da æe i oni poèetkom proljeæa biti u konkurenciji za osvajanje najvrijednije titule u NCAA ligi.

Nakon pobjede u prvom krugu, noæas su pobijedili Old Dominion koji je juèer iznenadio Notre Dame. Više o samoj utakmici nam je iz prve ruke rekao i Zagrepèanin Dragan Šekelja, koji je jedan od najveæih hrvatskih potencijala, ali i igraè na kojeg æe Baylor sigurno raèunati u slijedeæim godinama.

“Znali smo da imaju dosta visoku prednju liniju i da æe nas probati zaustaviti sa zonom koju su igrali visoko. Susret je Lace (Dunn) otvorio s tricom tako da su izašli još više i onda smo ih kaznili sa 3 alley-oopa, pa su morali poèeti mijenjati obranu. Rano vodstvo smo držali kroz cijelu utakmicu sve do poèetka drugog poluvremena kada nam neki šutevi nisu uši i slabo smo skakali, ali onda ponovo poèinjemo spuštati loptu u reket gdje je danas stvarno odlièan bio Josh (Lomers) i uz nekoliko koš faulova smo se odlijepili na pristojnu razliku i slavlje za prvi ulazak u Sweet 16 u povijesti Baylora je moglo poèeti.”

Za ulazak meðu osam najboljih u Americi Baylor æe snage odmjeriti sa igraèima Saint Mary’s (CA) koji je juèer iznenadio sveuèilište Villanovu. Ukoliko bi Baylor bio uspješan i u treæoj utakmici onda bi nas mogao oèekivati i super-jaki finale u regiji South, gdje bi u finalu uz Baylor vjerojatno stajao Duke.

Latest Posts

NE PROPUSTITE