Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dragan Šekelja: Naše najlošije poluvrijeme do sada

Baylor je juèer u prvoj utakmici ovogodišnjeg March Madnessa pobijedio igraèe Sam Houston Statea. Dragan Šekelja, jedini naš predstavnik koji ima moguænost dobiti priliku na najprestižnijem košarkaškom natjecanju je ekskluzivno za našu web-stranicu bacio pogled na juèerašnji dan.

“Nikakve nervoze nije bilo, jer znamo da smo spremni, više bi taj osjeæaj opisao kao uzbuðenje jer svi znamo koliko ima škola u Americi, a koliko ih doðe na March Madness. Tako da se svi osjeæaju blagoslovljeno i uzbuðeno zbog toga,” u uvodu  je rekao mladi Zagrepèanin.

No, Baylor je to na kraju rutinski priveo kraju, u prvom redu zahvaljujuæi LaceDariusu Dunnu. “Utakmica nije bila laka, jer smo igrali njihovu igru s puno šutiranja za tri poena. Kada smo poèeli spuštati loptu u reket i napadat igru bliže koša to se odmah urodilo plodom. Prvo poluvrijeme je bilo jedno od najgorih koje smo igrali, pa smo imali sreæe da smo tada zaostajali samo za 1 poen.”

Baylor æe za dva dana odmjeriti snage s sveuèilišnom Old Dominion koji je juèer iznenadio Notre Dame. “Od sada pa na dalje sve su ekipe jake, mi smo mislili da æemo igrati protiv Notre Dame-a, ali Old Dominion ih je dobio i pokazao da je sve moguæe. Mislim da smo bolja ekipa od njih i da bi uz pravi pristup to trebali dobiti s 10-ak koševa razlike.” Rekao je Dragan Šekelja.

Danas na parket idu i košarkaši Purduea gdje je u rosteru još jedan Hrvat, Sandi Marciuš, ali on zbog red shirta sigurno neæe nastupiti. Šekelja je za kraj bacio i osvrt na potencijalni sudar s Purdeom.

“S Sandijem sam zajedno igrao jedan turnir u Barceloni i s njim sam se dosta družio u reprezentanciji prije dvije godine kada smo bili treæi u Europi. Purdeu se ozlijedio kljuèni igraè i mislim da nemaju baš prevelike šanse da idu dalje, a i ako odu mi igramo kasnije s Villanovom ako proðemo Old Dominion, a onda se vjerojatno ide na Duke,” za kraj izjavio Dragan.

Latest Posts

NE PROPUSTITE