Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dragić će iskušati tržište sljedeće ljeto

Goran Dragić se sljedeće ljeto namjerava pridružiti tržištu slobodnih igrača. Sadašnji ugovor mu vrijedi do isteka sezone 2015/2016, donosi mu sedam i pol milijuna dolara godišnje, no na kraju sezone ima player option koji mu dopušta primanje ponuda drugih momčadi.

Još je prije izjavio da planira postati slobodan igrač kako bi mogao potpisati novi dugoročni ugovor sa Sunsima. Za Dragona su navodno već zainteresirani L.A. Lakersi i Houston Rocketsi, a upravo je iz redova Houstona i prešao u Sunse prije dvije godine.

Phoenix je krenuo u sezonu malo slabije od očekivanog. Iako imaju solidan omjer (7-5) u jakoj Zapadnoj konferenciji, momčad još nije dosegla svoj maksimum. O sadašnjem stanju momčadi i problemima pred kojim se nalazi, Dragić je nedavno progovorio u svom istupu pred medijima, a izjavu ste mogli pročitati i na našem portalu. Ni sam Dragić nije na prošlogodišnjoj razini, bilježi pad u gotovo svim statističkim kategorijama i Hornacek tek treba pronaći idealan način da uigra bekovski trojac ThomasBledsoe – Dragić.

Nesumnjivo da je Dragiću prioritet novi i bogatiji ugovor s Phoenix Sunsima u kojima je i stekao sadašnju reputaciju, ali mnogo će toga ovisiti o rezultatu momčadi na kraju sezone, kao i o kemiji između već spomenuta tri beka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE